Цени на основни услуги с материали

Професионално опаковане

Опаковаме всичко, за да гарантираме чисто и качествено изпълнение. Услугата включва цялостно опаковане на подови настилки, врати, прозорци, ключове за осветление, лампи и друго. Цената на услугата се калкулира на етаж и включва всички необходими опаковъчни материали – хартиено тиксо, дебел и тънък покривен найлон.

от 100,00 лв/етаж

 

Машинно и ръчно сваляне на постна боя (винервайс)

Старата постна боя (винервайс) е изключително нездрава основа за обработка и в повечето случаи е задължително да се свали преди да се полагат какъвто и да било вид шпакловъчни материали и бои. Услугата включва ръчно и/или машинно премахване на старият слой боя от тавани и/или стени. В цената на услугата влизат всички необходими шкурки и консумативи.

от 7,00 лв/кв.м

 

Грундиране с контактен грунд (преди шпакловка)

Преди полагане на шпакловка е необходимо да се грундира, особено в случаите, когато основата е след свалена постна боя. Грундът заздравява основата и спомага за по-доброто сцепление между материалите. Услугата включва ръчно грундиране с включен контактен грунд.

от 2,50 лв/кв.м

 

Полагане на частична шпакловка по основата

В случаите когато не се налага и може да не се прави цялостна шпакловка на основата, се извършват частични корекции само на компрометираните места. Старият слой подкожушена боя, шпакловка или мазилка се премахва до здрава основа. Следва обработва с подходящ грунд, частична шпакловка и шлайфане. За такъв тип кърпежи и корекции цената на услугата с включени материали, се калкулира като процент от общата площ.

от 16,00 лв/кв.м

 

Mашинна декоративна мазилка

Цялостно полагане на декоративна текстурирана мазилка е едно ново икономично решение, когато обекта има нужда от цялостна обработка на стените и таваните. Този тип изпълнение спестява полагане на цялостна гипсова шпакловка, шлайфане и боядисване. Услугата включва машинно нанасяне на декоративна текстурирана миеща се мазилка и машинно боядисване на мазилката с включени материали.

от 12,50 лв/кв.м

 

Полагане на ръчна или машинна гипсова шпакловка

Цялостна гипсовата шпакловката се прави в случаите, когато дефектите по основата са твърде много и не е възможно да се направят само частични корекции. Гипсовата шпакловката служи за изравняване на повърхността и за запълване на по-големи пукнатини, деформации и дупки, както и за заглаждане на стени и тавани. За целта се използват сухи шпакловъчни смеси на гипсова основа. Гипсовата шпакловка не е препоръчителна за изправяне на много криви повърхности. В този случай е необходимо да се направи гипсова мазилка. Услугата включва нанасяне на два слоя шпакловка с включени материали.

от 12,00 лв/кв.м

 

Полагане на ръчна или машинна фина шпакловка

fina-shpaklovka-na-steni-i-tavanПредназначението на този вид шпакловка е постигане на гладко финишно покритие върху гипсови шпакловки и гипсокартон, като същевременно запълва фини пукнатини и драскотини. Полагането на фината шпакловка се извършва с готови пастообразни смеси. Нанася се ръчно или машинно, след което се изглажда с подходящи за целта инструменти. Използването на такъв тип материал, позволява лесното му шлайфане. Крайния резултат е перфектно гладка основа, готова за грундиране и боядисване. Услугата включва нанасяне на два слоя фина шпакловка с включени материали.

от 12,00 лв/кв.м

 

Монтаж и шпакловка на алуминиеви ръбохранители

Алуминиеви или ПВЦ ръбохранители могат да бъдат поставени както самостоятелно, така и при полагане на цялостна шпакловка. Служат главно за предпазване на ръбове от отчупване, като най-често подложени на деформация са ръбове около асансьорни врати и на първия етаж. Услугите се калкулират на линеен метър и включват всички необходими материали.

от 6,00 лв/л.м

 

Машинно шлайфане на шпакловката

За постигане на качествен завършек на гипсовата или фина шпакловка е необходимо ръчно и машинно шлайфане. Шлайфането се извършва с подходящите за целта шкурки и професионални шлайфащи машини, снабдени с прахосмукачки. Трудно достъпните места като ъгли се обработват ръчно. Услугата включва труд и всички необходими консумативи и шкурки.

от 5,00 лв/кв.м

 

Машинно грундиране с дълбокопроникващ грунд (преди боядисване)

След полагане на частична или цялостна шпакловка, както и преди боядисване върху стар латекс или алкидна (блажна) боя, е необходимо да се нанесе дълбокопроникващ грунд. Този вид грунд заздравява и уеднаквява адхезията на основата, която ще се боядисва. Услугата включва машинно грундиране с включени материали.

от 2,00 лв/кв.м.

 

Машинно боядисване на тавани и стени с латекс

boyadisvane-na-steni-i-tavaniПредлагаме боядисване с латекс с професионална техника за безвъздушно боядисване. Машинното боядисване е най-качественото, най-бързото и най-ефективното боядисване измислено до сега. Десетки пъти по-голяма производителност. Услугата включва боядисване до завършен вид на стени и тавани с включени качествени материали на водещи производители на бои. Цената може да варира в зависимост от вида на боите и количеството на бояджийските работи.

от 6,00 лв/кв.м

 

Машинно боядисване на стени или цокъл с миеща се боя на водна основа (аналог на алкидна боя)

boyadisvane-na-cokulПредлагаме машинно боядисване с миещи се бои на водна основа (аналог на алкидните бои). Боядисването се извършва само с професионална техника на световния лидер „Graco”. Машинното боядисване представлява безвъздушно нанасяне на боя посредством пистолет за боядисване. Боята се изтласква с високо налягане, във вид на ветрило, през дюза с малък отвор в предната част на пистолета. Услугата включва боядисване до завършен вид на цели стени или висок цокъл с включена миеща се боя на водна основа на водещи производители на бои. Цената може да варира в зависимост от вида на боята и количеството на бояджийските работи.

от 12,00 лв/кв.м

 

Важно: Оглед и изготвяне на оферта за ремонт на жилищен вход се заплаща в размер на 40,00 лв. Сумата се възстановява при сключване на договор за изпълнение. Информация и условия за оглед, оферта и изпълнение на ремонта, можете да видите тук: https://vhodovete.com/общи-условия/

Цени на допълнителни услуги с материали

Боядисване на асансьорни врати

След извършване на всички подготвителни, шпакловъчни и бояджийски услуги работи по стени и твани, идва ред на довършителните бояджийски услуги, като боядисване на асансьорни врати. Услугата включва ръчно и/или машинно боядисване на асансьорни врати и пространството между етажите, с включена миеща се алкидна боя в цвят по избор. Предлагат се фабрично готови цветове или компютърно оцветени по каталог.

70,00 лв/брой

 

Боядисване на первазен (нисък) цокъл и/или стъпала и чела на стълби

Друг тип довършителни бояджийски услуги са боядисване на нисък цокъл (первазен цокъл) и чела отстрани на стълби по периметъра на площадките. В някои случаи подлежат на боядисване и самите стъпала (вертикалната част). Услугата се калкулира на етаж и включва всички необходими материали – миеща се боя на водна основа в черен цвят или в цвят по избор.

от 65,00 лв/етаж

 

Лакиране и/или боядисване на парапет

Предлагаме услугата лакиране и/или боядисване на парапети. Услугата включва лакиране на дървената част с включен лак в цвят по каталог от съществуващата гама и боядисване с на металната част с включена алкидна боя или боя на водна основа в черен цвят или в цвят по каталог. Цената се калкулират на етаж и включват всички необходими материали. Услугата не включва дърводелски услуги и/или реставрация.

от 60,00 лв/етаж

 

Кутии (куфари) от гипсокартон

В повечето жилищни входове съществува проблем с множеството монтирани кутии на кабелните оператори и интернет доставчици. Решението, което предлагаме е изработка и монтаж на обща кутия (куфар) от гипсокартон с ревизионна вратичка за обслужване. Услугата включва изработка и монтаж на кутия от гипсокартон до завършен вид за боядисване с включени материали. Цената се определя в зависимост от големината на кутията и размера и броя на ревизионните вратички. Услугата се предлага само в комбинация с основния ремонт на общите части на входа.

от 75,00 лв/брой

 

Монтаж на PVC кабелни канали

В почти всички жилищни входове съществува проблем с безразборно прокараните кабели за телевизия и интернет. Когато вкопаването им не е възможно, кабелите могат да се поставят външно, в общи PVC кабелни канали. Услугата включва монтаж с включени кабелни канали. Цената се калкулира на линее метър и се определя в зависимост от размера на каналите, сложността на изпълнение и общия обем работа. Услугата се предлага само в комбинация с основния ремонт на общите части на входа.

от 9,00 лв/л.м

 

Демонтаж на стари пощенски кутии

В случаите когато входната врата е сменена с нова (с вградени пощенски кутии), старите пощи стават излишни. Предлагаме услугата демонтаж и обработка на основа зад старите кутии. В някои случаи след премахването им се получават ниши, които могат да се затворят или оформят с гипсокартон и/или шпакловка. Услугата е комплексна и включва всички необходими материали.

от 20,00 лв

 

Обръщане (оформяне) около прозорци и врати

След смяна на прозорци с PVC дограма, често се налага така нареченото "обръщане". Обръщането след смяна на дограма или врати може да включва подзиждане, подмазване, шпакловане, оформяне с гипсокартон или изолация, фугиране, монтаж на алуминиеви ръбохранители и/или друго. Услугата се калкулират на линеен метър или на брой, и включват всички необходими материали.

от 15,00 лв/л.м

 

Боядисване на врати, ел.табла, кутии, капаци и други

За качествен завършек на ремонтните работи предлагаме допълнителни бояджийски работи като: боядисване на общи врати на междинни площадки, врати към мазе и таван, входни врати, ел.табла, противопожарни врати, кутии за пожарни кранове, метални стълби, тръби и други. Услугата включва необходимите бои и материали, и се калкулира на брой.

от 40,00 лв/брой

 

Доставка, монтаж/демонтаж и наем на скеле

В голяма част от жилищните входове последния етаж на общите части е значително по-висок и ремонтирането на тавана и стени изисква използването на скеле. Като част от ремонта, предлагаме доставка, монтаж, демонтаж и наем на модулно скеле за срока на изпълнение на нулева стойност. В определени случаи услугата се заплаща допълнително.

от 250,00 лв

 

Доставка на материали до обекта

Всички материали необходими за изпълнение на ремонтните и бояджийски работи се доставят до обекти в гр.София на нулева стойност. Материалите, които доставяме 100% отговарят на посочените в офертата към договора за изпълнение, и отговарят на всички нормативни изисквания за качество, сертификати и декларации за съответствие. В определени случаи е възможно таксуване на доставката.

от 0,00 лв

 

Разопаковане, почистване и извозване след ремонта

pochistvane-izvozvane-sled-remontСлед приключване на ремонтните работи,обекта се разопакова и всички строителни отпадъци се извозват и/или изхвърлят на подходящите за целта места. Подовите настилки се измитат и измиват с препарат. Услугата не се заплаща и се калкулира на нулева стойност към клиента.

от 100,00 лв